Zdravstvena ustanova Gaj

O nama

Zdravstvena ustanova Gaj kao privatna zdravstvena ustanova kontinuirano ulaže u svoj razvoj i edukaciju zaposlenih. Prostorije ustanove opremljene su najsavremenijom tehnikom za sprovođenje dijagnostičkih i terapijskih procedura. Zaposlene u Zdravstvenoj ustanovi Gaj čini tim eminentnih stručnjaka iz različitih oblasti medicine koji uz poštovanje etičkih principa profesionalnost poslovanja ustanove drže na najvišim mogućim nivoima kako bi se obezbedio visok kvalitet zdravstvenih usluga pacijentima.

Naš tim stručnjaka čuva dostojansvo lekarske profesije pokazujući srdačnost, požrtvovanost i humanost u radu sa pacijentima. Pažljivo sluša svakog pacijenta uz maksimalnu posvećenost, neguje odnose poštovanjem i izgradnjom poverenja, težeći da uvek pronađe najbolje rešenje za zdravstveni problem svakog pacijenta.

Jedan od vodećih uspeha naše Ustanove jesu zadovoljni pacijenti za koje sa ponosom možemo reći da na preglede dolaze na osnovu prethodnih preporuka.

Radno vreme Zdravstvene Ustanove Gaj je svakog radnog dana od 8h do 20h, subotom od 8h do 14h, dok nedeljom ne radimo.

Ljubazno osoblje naše Ustanove će vas uvek pravovremeno informisati o zakazanom pregledu i dati odgovor na svako vaše pitanje u vezi sa nekom od specijalističkih usluga, dijagnostičkih ili terapijskih procedura za koje ste zainteresovani.